КОИ СМЕ НИЕ?

ПОД АСМАТА

Етно-ресторант „Старата къща“ е открит на 5 Октомври 2015 г. Интериорът е ориентиран към постигане на цялостен комфорт за гостите. Топлината и уюта на традиционната българска къща лъха от всеки ъгъл на ресторанта. Под асмата времето сякаш е спряло. Каручката ще Ви върне в детството а двете камини излъчват спокойствие и колорит. 

Незабравима атмосфера

Ние създаваме собствен стил събрал в себе си духа и нравите, кухнята и огъня на българщината от древни времена до настоящето. При нас атмосферата има вкус и мирис. За Вашата пълна наслада към добрата Ви компания ние ще добавим коректно обслужване и музика за душата. 

Кухня спряла във времето

В етно-ресторант „Старата къща“, посрещаме Вас, нашите гости с усмивки, създаваме за Вас незабравими кулинарни и музикални приключения и Ви изпращаме с пожелания за добро здраве и до нови срещи. Eтно-ресторант „Старата къща е едно от малкото места в България, където може да опитате агнешко на чеверме, което се приготвя пред клиентите, в каменната пещ. Тук може да опитате и домашно приготвен хляб изпечен в пещ – толкова вкусен, че няма да може да го сравните с никой друг, който сте опитвали преди.

Къде можете да ни откриете?

Ресторантът е разположен в двора на Висше военноморско училище, срещу Курортна поликника. В непосредствена близост се намират Дворецът на културата и спорта и Приморски парк, в който са разположени Делфинариумът, Зоопаркът, Аквариумът, Обсерваторията и редица детски площадки и съоръжения. Ресторантът е лесно достъпен както с автомобил, така и с градския транспорт. До него може да се достигне лесно и пеш.